За нас

    Фирма “ЕГС Проект” ООД е българска фирма, основана през 1996 г. в гр. София. Фирмата е специализирана в изработката на:

  • интериорни и екстериорни стълби: самоносещи и вити стълби, както и обличане на бетонни стълбища с дърво
  • парапети и ръкохватки за парапети
  • мебели от масив и мебели антик
  • изработка на дърворезби и пластични елементи
  • аксесоари (подови первази; подпрозоречни плотове; первази за вътрешни и външни ъгли, плотове, стелажи,  крака за мебели).
    Вече над 20 години фирма “ЕГС Проект” ООД предлага качество и стил на своите клиенти.
Всички поръчки се изработват по индивидуален проект, съобразен  с желанията и нуждите на всеки наш клиент, и се отличават с естетика и функционалност.
    За изработката се използват широка гама материали - различни видове масив,  вкл. и екзотични видове дърво, инокс, месинг, ковано желязо, стъкло и  др., а  възможността за добавяне на  пластични елементи и дърворезби придават допълнителна уникалност на всеки проект.
    Фирма  “ЕГС Проект” ООД  работи успешно с корпоративни клиенти и инвеститори и участва в изграждането на обществени обекти, хотели, заведения , кооперации и офис сгради като:
МОЛ София, Комплекс “Царско Село”, Гранд Хотел “Велинград”, Eуратек Шкода, ЦУ на Агенция Митници, Развлекателен Комплекс “Козлодуй, Здравна Каса Враца, Дипломатически Клуб “Глория Палас” и много други.
    Фирмата разполага със собствена производствена база в гр. София и община Луковит.
Производствените цеховете за обработка на дърво и метал са оборудвани със съвременна и специализирана техника, което позволява затворен цикъл на производство - от обработката на материала до крайния продукт.
    Осъществяваният контрол на всеки етап от производствения процес и спазването на установените норми и стандарти гарантира високото качество на нашите изделия.

    Качество, стил и високо технологични решения утвърдиха през изминалите  години  “ЕГС Проект” на българския пазар.
Нашите изпълнени обекти ни дават  увереност, че и в бъдеще ще продължим тази традиция.
 

stalbi.dir.bg