• ЕГС Проект

    изработка на стълби, парапети и мебели по индивидуална поръчка

  • ЕГС ПРОЕКТ

    изработка на стълби, парапети и мебели по индивидуална поръчка

ЕГС Проект ООД. Нашите клиенти. Нашите предимства.

Опит

Основана през 1996 година в София, фирмата се опира на дългогодишен опит в изработването на широка гама от мебели, парапети и стълби. Разработването на утвърден процес при цялостната работа върху всеки проект е резултат от положените усилия през последните 25 години.  Преминаването през отделните етапи на проектиране, производство и монтаж ние допълваме с отворена комуникация с клиентите, за да осигурим тяхното спокойствие.

Работили сме успешно с корпоративни клиенти и инвеститори и сме участвали в изграждането на обществени обекти, хотели, заведения, кооперации и офис сгради. Част от доверилите ни се включват Mall of Sofia, Комплекс “Царско Село”, Гранд хотел “Велинград”, Eуратек Шкода, Централно управление на Агенция „Митници“, Развлекателен Комплекс “Козлодуй“, Здравна Каса Враца, Дипломатически Клуб “Глория Палас” и много други.

Подход

Ние знаем, че обзавеждането на нов дом е изключително сложен и дълъг процес, който се състои от много стъпки. От идеята за опреледен стил през конкретното планиране до завършения проект клиентът трябва да усети своя принос и накрая да получи възможно най- точния образ на своите представи.

Индивидуалността на нашите продукти предполага неизчерпаемо разнообразие- на практика всяка мебел и стълба, произведена в нашата фирма, е униклана по своята външност. От материала до цвета- всичко зависи единствено от въображението.

Процес на работа

Собствената производствена база в град София и община Луковит позволява напълно затворен цикъл на производство – от обработката на материала до крайния продукт. Цеховете за обработка на дърво и метал са оборудвани със съвременна и специализирана техника, което гарантира разнообразие, а опитният екип- детайлност и харакер на продуктите.

Осъществяваният контрол на всеки етап от производствения процес и спазването на установените норми и стандарти гарантират високото качество на нашите изделия. Оборудването ни от цифрови машини, работата с постоянни партньори, както и използването на допълнителни материали от утвърдени производители ни дават увереност в успеха на крайния продукт.